Our Yeshua (Immanuël)

Een verzameling van onze studies
Home Artikelen Over ons English

Mark-Jan Koster

Auteur:
Mark-Jan Koster

Gebruikte Bijbelvertalingen:
Herziene Statenvertaling


Home >> Artikelen "Torah" >> Genezing en Gezondheid

Genezing

Daar waar een oorzaak is, moet ook altijd genezing te vinden zijn. En als de oorzaak voeding is, dan zal genezing ook in voeding moeten liggen, toch? Naar mijn mening wel en dan voornamelijk voeding die veel licht bevat ( biofotonen ) aangezien dit meer voeding is voor de ziel. Wat de wetenschap doet, is de pijn verzachten via het lichaam, door bijvoorbeeld kankercellen te vernietigen-verwijderen, pijnstillers, andere medicatie die verzachtend werken, maar geen permanente oplossing bieden. Wie ziek wordt ( en dan heb ik het niet over een simpele verkoudheid of buikgriep ) gaat er via de wetenschap heel moeilijk vanaf komen en de rest van hun leven medicijnen moeten blijven slikken. De wetenschap verlengt het aardse leven van een zieke, maar geneest deze niet. Want kankercellen geheel dood maken en de tumor verwijderen, kan in geen geval genezing genoemd worden! Je kunt het vergelijken met ijs op een zere plek leggen, dat verdooft de pijn, maar alleen warmte geneest. Door een juist voedingspatroon in te nemen, moet in eerste instantie de ziel weer de juiste voeding krijgen, waardoor de ziel in lichtenergie wordt hersteld. Pas als dat gebeurd is kan het lichaam hersteld worden. Alleen de ziel kan het lichaam weer herstellen. Maar je kunt je voorstellen, dat als je producten tot je neemt die geen lichtenergie bevatten, dat dan de ziel niet hersteld en ook al neem je veel medicatie, wat alleen verzachtende omstandigheden teweegbrengt voor het lichaam, dat je altijd de klachten blijft houden die je hebt en die in de meeste gevallen erger worden.

... door juiste voeding

Conclusie wat in mijn ogen de grootste veroorzaker is van allerlei ziektes die fors toenemen? Onjuiste voeding in magnetron voedsel ( die hadden ze vroeger niet ); diepvries in wat mindere mate, maar toch en voedsel innemen die helemaal niet voor ons geschapen zijn. Denk aan koffie, aardappelen en andere producten die tijdens de groei het zonlicht niet zien. In kassen vind ik een lastige. Het licht komt er wel door, maar lang zo zuiver niet als in de buitenlucht. Misschien moet je deze meer onderbrengen bij de diepvries. Groenvoer is eigenlijk voor de dieren geschapen.
Genesis 1:29-30

En God zei: Zie Ik geef u al het zaaddragende gewas dat op heel de aarde is, en alle bomen waaraan zaaddragende boomvruchten zijn; dat zal u tot voedsel dienen. Maar aan al de dieren van de aarde, aan alle vogels in de lucht en aan al wat over de aarde kruipt, waarin leven is, heb Ik al het groene gewas tot voedsel gegeven. En het was zo.

Dus hier staat letterlijk dat wij de zaaddragende gewassen en zaaddragende boomvruchten mogen eten ( tarwe, bonen, rijst, appels, dadels, enz. ) Alle andere gewassen en boomvruchten die niet zaaddragend zijn, zijn volgens het Woord van God niet geschapen tot voedsel voor ons, maar voor de dieren. Ook hier moet een reden achter zitten, net zoals de andere voedselwetten die later erbij gegeven zijn. Waarom zaaddragend? De kiem bevat het geestelijke-alles omvattende waaruit alle voortkomt.
( Zie mijn eerdere voorbeeld met de appel. )
Met zaaddragende voeding heb je direct geestelijke voeding tot je. De vrucht wat je eet is het eerste waar de kiem inwerking op heeft. Hoe verder een vrucht ontwikkeld-groeit buiten de directe aanwezigheid van de kiem, hoe minder geestelijke voeding. Tevens komt dat overeen met ons als geest, ziel en lichaam. Het grootste verschil tussen mens en dier, is deze drie eenheid. Een dier heeft geen geest in zich, die bestaat alleen uit lichaam en ziel. Een dier hoeft dus ook lang niet zo veel geestelijke voeding te hebben als wij. In zaaddragende voedsel zit meer geestelijke voedsel. Er zit nou eenmaal dat vergelijkbare oneindigheid in, wat het zaad is. De geest in ons is het evenbeeld van God het evenbeeld van het oneindige.

Kijk nou eens naar het huidige eetpatroon van de tegenwoordige mensen. Ze consumeren meer voedsel wat voor de dieren geschapen zijn dan voedselsoorten die gegeven zijn door God.

Koffie. De koffieboon zelf is niet zaaddragend, het is de pit. Bij zaaddragende vruchten of gewassen eet men over het algemeen niet de pit zelf.

Aardappel. Die groeit onder de grond en is zelf niet zaaddragend.

Dit zijn de 2 hoofdproducten die wij hedendaags als hoofdvoedsel tot ons nemen.

Varkensvlees hoort hier ook bij. Zoals bekend is dit geen vlees wat we volgens de Bijbel mogen consumeren. Varkens hebben ook bijna geen zweetklieren, dus afvalstoffen blijven in het vlees zitten, en dat eten we. Wist je trouwens dat varkens juist gefokt zijn voor consumptie? Doe bij deze 3 hoofdproducten ook nog eens de magnetron erbij en alle andere chemische producten en versnelde teelt, dan kun je concluderen dat we niet gezond voedsel tot ons nemen.

Nog een aantal voorbeelden wat voeding kan veroorzaken, maar ook zeker genezen. Jaren terug had ik veel last van trillende handen. Niet altijd, het kon er zomaar inschieten. Ik heb even op internet gezocht voor oorzaken van trillende handen. Stress, overmatig cafeïne en alcohol gebruik, maar ook een tekort aan B12, dus voeding. Sinds ik me meer bezighoud met hetgeen ik in dit artikel schrijf en dus ook met voeding, heb ik ook geen last meer van trillende handen en kan ik rustig een glas/beker drinken en in 1 hand houden. Ik wil nog wel eens chocolademelk uit de automaat halen en voor heel lang durfde ik dat niet, vanwege mijn trillende handen. Nu geen probleem meer.

Paniek aanvallen in een drukke bus. Ik kreeg weer werk na even werkloos te zijn geweest, maar na een paar maanden kreeg ik paniek/angst aanvallen tijdens een busreis en zelfs op de kappersstoel. Ik wilde eruit en desnoods een raam uittikken om uit de bus te springen. Ik hield het wel vol, door me te concentreren op andere dingen, zoals mijn smartphone, maar het was niet leuk meer en zeker niet toen ik naar de kapper ging en daar hetzelfde had. Als er iemand met een schaar voor je staat, is een paniekaanval wel het laatste wat je wil hebben … Dus ik op onderzoek . Wat heb ik de laatste tijd tot me genomen waardoor ik dit heb? Ik nam best wel veel Smint snoepjes in op werk voor de frisse adem. Dus ik uitzoeken wat er in Smint zit en dan vooral de suikervrije, want onnatuurlijke suikers is niet goed. Maar ja, dan verzinnen ze wel wat anders, want er zit een stof in, waarvan ik op internet wel heel veel mensen hoor klagen dat ze dezelfde symptomen hebben; aspartaam. Dus de proef op de som en Smint snoepjes allemaal weggegooid, eens kijken wat er gebeurt. En uiteraard voor de rest ook wat meer zuivere voeding tot me nemen. Ik kan mededelen dat ik na een paar maanden wederom geen enkele problemen meer heb en rustig op een kappersstoel kan gaan zitten zonder angst.

Stel je eens voor, dat als ik een typische wereldse mens was die voor elk wissewasje naar de huisarts zou gaan, dan zou ik vandaag de dag vol medicijnen zitten en waarschijnlijk niet eens meer in staat zijn normaal mijn werk te kunnen doen. En waarom? Verkeerde voeding.

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik me in de laatste jaren op werk mij alleen ziekgemeld heb voor de volgende klachten:

  1. Ik heb iets verkeerds gegeten en ben dus vaak een bezoeker van de wc. 1-2 dagen ziek. Laatste keer gebeurd juni 2018, 1 dag ziek. ( Het is op moment van schrijven 22-11-2019. )
  2. Rugpijn door stress op werk. 1 keer gebeurt, iets langer geleden, maar ook 1 of 2 dagen thuisgebleven.

Hier heb je dan weer de 2 grootste veroorzakers van ziek zijn-worden. Emotie en voeding. Je hoort mensen wel vaak zeggen dat ziek zijn erbij hoort. Nee mensen, dat hoort er niet bij. Zelfs een verkoudheid is een onbalans in jouw eigen lichtenergie. Ja, ik nies ook wel eens, maar dat komt meer omdat mij liefde voor afstoffen niet heel erg groot is, dan dat dat komt door een verkoudheid. Ik moet echt diep graven in mijn geheugen dat ik eens echt goed verkouden ben geweest en zelfs door verkoudheid niet in staat was te werken ( stem die het niet meer doet-keelpijn.) Dat is volgens mij 4 jaar geleden. Vooral de laatste jaren heb ik hier geen last meer van, wat mede komt door de juiste middelen nemen als ik iets op voel komen. Middelen die veel licht bevatten. Of eens een avond vasten in eten, maar wel drinken, waardoor mijn darmen leegspoelen. Is echt niet verkeerd om dat eens te doen. Als je eigen lichtbalans goed is, kun je ook een opkomend probleem beter aan. Zie het als volgt; je bevind je in een goed verlichte kamer, zodat je alles goed kan overzien. Elk detail wat niet past in die kamer, pak je meteen op en verwijder je. Aan de andere kant, als je in een kamer zit die niet goed verlicht is, dan zal je hetgeen wat niet thuishoort in die kamer ook niet zien en herkennen en kan deze zijn gang gaan in die kamer, met alle gevolgen van dien.