Our Yeshua (Immanuël)

Een verzameling van onze studies
Home Artikelen Over ons English
Een dode stuik, met daarom heen bloeiend jong onkruid

Mark-Jan Koster

Auteur:
Mark-Jan Koster

Home >> Artikelen "Er wordt gezegd ..." >> Korstvorming - een poging tot herstel

Betekenis droom ...

Aangezien het hele Corona gebeuren niemand ontgaan kan en je elke dag geconfronteerd wordt met Corona (mondkapje plicht bijvoorbeeld) denk je daar elke dag aan en kost het veel energie. En op sociaal media lees je elke dag voor- en tegenstanders van vaccinatie, voor- en tegenstanders van Corona maatregelen, complottheorieën en ga zo maar door. Dus ik heb even goed nagedacht over deze droom en ik denk te weten wat deze betekent. Of het juist is, weet ik uiteraard niet.

... welpen

Die aangeleverde welpen zie ik als juist deze vaccinaties die door de instanties als oplossing geboden worden en als onschuldig verklaard worden. En hoe hard tegenstanders ook roepen, de meeste mensen zullen doen wat de overheid en wetenschappers zeggen. Die hebben het volledige vertrouwen in deze wereldse leiders en wetenschappers. Die zeggen dat de ziekte zelf weliswaar blijft, maar dat door vaccinatie de kans op ziekenhuis opname tenietgedaan wordt.

... volwassen roofdier

Sorry, maar een mens met een slecht immuunsysteem zal echt wel opgenomen moeten worden als ze Corona krijgen. Deze wetenschappers verkondigen ook dat de kans op nadelige bijwerkingen door vaccinatie zeer klein zijn. Ja, die zijn klein op de korte termijn, dat kan je niet tegenspreken. Maar ze zijn er wel en hebben al tal van slachtoffers gemaakt. Telt niet elk mensenleven? Nee, zeggen de wetenschappers. Die zeggen dat er door Corona meer mensen zullen sterven zonder vaccinatie, dan dat er mensen sterven door vaccinatie. Je kunt ook de keerzijde daarvan bekijken. Waar Corona alleen dodelijk is bij mensen met een slecht immuunsysteem of onderliggende ziekte, zal een vaccin dodelijk kunnen zijn bij een gezond mens. Kijk maar eens naar die vele gevallen van tromboze ontwikkeling. Het wordt vermeld als zeer zeldzaam. Je zal maar, als gezond mens, deze zeldzame aandoening krijgen, dan piep je wel anders! Maar 1 ding is een feit; niemand weet wat de bijwerkingen zijn op de lange termijn, niemand kijkt daarnaar. Vergelijkbaar zoals in mijn droom. Het kan in mijn ogen niet onschuldig blijven. Ik heb ook de uitnodiging gelezen voor vaccinatie van mijn moeder. Daarin staat letterlijk dat het vaccin uitgebreid getest is. Maar dat is het niet. Een half jaar tot een jaar testen is niet uitgebreid. Er staat ook in dat het vaccin je beschermt tegen Corona. In de daaropvolgende zin staat: “Als u toch Corona krijgt, dan helpt het u tegen ernstig ziek worden.” Hoe tegenstrijdig is dat?

Om een voorbeeld op te noemen van het gevaar van vaccinatie en dat in jaarlijkse cyclus, waar dit mogelijk naar toe gaat vanwege mutaties, net zoals de griepvirus en de griepprik.

Mijn ouders hebben een hond gehad en elk jaar kregen ze een brief waarin stond dat de hond weer een jaarlijkse vaccinatie moest krijgen. Mijn ouders volgden dat braaf op. Deze hond hebben ze op 5- jarige leeftijd in moeten laten slapen vanwege heftige epilepsie aanvallen die niet te genezen waren. En ja, medici zullen altijd zeggen dat een fatale aandoening niet aan de vaccinatie ligt. Kan toch niet bewezen worden. Maar in mijn woordenboek komt het woord ´toeval´ niet voor! Ik moet wel zeggen dat deze hond ook een chip in de nek kreeg om zijn hormonen te controleren, dus dat kan ook het probleem zijn geweest. Hoe dan ook, de dierenarts adviseert al deze handelingen als gezond voor het dier. Maar als het dier al op 5- jarige leeftijd een spuitje moet krijgen, omdat het hevige epileptische aanvallen heeft, hoe moeten wij dan nog deze arts geloven? Enig idee hoeveel deze behandelingen heeft gekost? En dus hoeveel eraan verdiend werd?

Weet je waar deze situatie en dus ook huidige situatie op lijkt? Ik heb zelf een verkoop diploma, omdat ik ooit in mijn jeugd de gedachte had een eigen sportzaak te openen. Nu weet ik niet veel meer over mijn opleiding, school interesseerde mij weinig, maar een bepaalde term kan ik mij nog heel vaag herinneren, maar de exacte term weet ik niet meer. Dat ging iets van ‘de som der velen’. Het kan ook wezen dat ik deze term in praktijk geleerd heb i.p.v. op school, maar dat doet niet ter zake. Wat ik wel weet, is dat deze term harde verkoop goedpraat als winstgevend. Want als je door harde verkoop veel mensen overhaalt om een bepaald product of dienst af te nemen, dan zullen ze achteraf wel een beetje boos zijn omdat ze door harde verkoop misleidende informatie hebben gekregen, toch zullen de meesten dan blijven. (Product houden of klant blijven.) En omdat de meesten wel blijven, is deze vorm van verkoop winstgevend. En dat is ook zo bij vaccinatie. De overheid/wetenschap overtuigd de mensen dat vaccinatie het middel is om weer een normaal leven te leiden en dat er alleen maar milde bijwerkingen zijn, dus gaat de grootste groep mensen mee in dit proces. Iedereen wil terug naar het oude normaal en als dat ten koste gaat van sommigen, dan zij dat maar zo… Zolang ze zelf maar geen bijwerkingen krijgen. Krijgen ze dat wel, dan is het jammer dan, maar eigen keuze geweest! Er is maar 1 partij die hier voordeel aan heeft, namelijk de farmaceutische bedrijven. Wat las ik laatst, 227 miljoen aan winst voor AstraZeneca voor het ontwikkelen en dus verkopen van dit vaccin? Dit was een artikel op NOS.nl. Kan het nu niet meer vinden, waarschijnlijk verwijderd. Ten koste van hoeveel doden door tromboze ontwikkeling al? Er is namelijk 1 verschil tussen de harde verkoop waar ik het eerder over had en deze vaccinatiecampagne; achteraf heeft de mens geen keuze meer, ook niet in de toekomst!

Tot zover mijn wereldse beschouwing over wat er nu gebeurt in de wereld. Aangezien er op deze website artikelen staan aangaande geloof, ga ik nu over op de meer geestelijke kant van wat er nu gebeurt, zoals ik dat zie.