Our Yeshua (Immanuël)

Een verzameling van onze studies
Home Artikelen Over ons English
Een dode stuik, met daarom heen bloeiend jong onkruid

Mark-Jan Koster

Auteur:
Mark-Jan Koster

Home >> Artikelen "Er wordt gezegd ..." >> Korstvorming - een poging tot herstel

Ons immuunsysteem

Zoals gezegd, is het probleem niet het virus. Het probleem is ons eigen immuunsysteem. En het immuunsysteem van de huidige mens is slecht, doordat we generatie op generatie ongezond voeding tot ons nemen, waar in de moderne tijd van magnetrons, toegevoegde suikers, bestrijdingsmiddelen, versnelde teelt en ga zo maar verder, een piek ligt. En dan vergeet ik nog de luchtvervuiling. Dit alles is het probleem, niet die virus. En dan zeggen wetenschappers dat je bestand raakt tegen dit virus door een klein gedeelte van dat virus in je te laten spuiten, zodat je antilichamen aanmaakt? Dat zal, maar je zult jezelf wel altijd in moeten laten enten, waarschijnlijk om het jaar, want het virus muteert, net zoals een griepvirus waarbij ook elk jaar mensen de griepprik halen en toch ziek worden.

Een mens heeft niet alleen vitaminen en mineralen nodig. Ook al leef je gezond, eet je de voorgeschreven vitaminen en mineralen, maar kijk je niet naar de voedselwetten via Mozes, dan mis je toch een belangrijk voedingsbron en krijg je toch, ondanks de vitaminen, voedsel binnen dat niet gemaakt is voor de mens om te consumeren. En dit tast in eerste instantie je geestelijk immuunsysteem aan, want die krijgt geen voeding en van daaruit je lichamelijke immuunsysteem. En dit heeft verschillende consequenties, verschillende ziekteoorzaken. En als dat generatie op generatie gebeurt, zelfs al op jonge leeftijd …

Licht is leven, gewassen die onder de grond groeien, bevat weinig tot niet van dit leven, of produceren zelfs een giftige stof als je ze in het licht laat liggen. Ja die aardappelen, een van ons grootste wereldse voedingsbron. En ik kan nog wel meer opnoemen. Zaaddragende boomvruchten bevat veel van dit leven. En laat dat nou net wel in de voedselwetten via Mozes staan!

Maar omdat iedereen zo snel mogelijk terug wil naar het oude normaal, laten we dat gif maar inenten en zien wat ervan komt. Die welpen zijn echt schattig en worden zo mooi aangeboden. Het doet ons denken aan onze eigen onschuld toen wij klein waren; strikt en blind opvolgen wat onze ouders zeggen wat juist is.

Een van de gedachte die bij mij speelt is de wederkomst waar in de Bijbel over gesproken wordt (buiten huidige nieuwe vertalingen om waarin gesproken wordt over de toekomst van Christus, alsof ook Bijbelvertalers absoluut niet willen dat Hij wederkomt!) De reden dat ik hieraan denk, is in mijn ogen de hedendaagse verdrukking. Er zijn eigenlijk een aantal punten die zich nu afspelen. Een virus dat hardnekkiger is dan elk ander virus, waardoor meer mensen ziek worden en mensen met een slecht immuunsysteem of onderliggende aandoeningen, zieker dan normaal. Al kan dit serieus een vertekend beeld zijn, omdat het immuunsysteem van de huidige mens steeds slechter en slechter wordt. Zorgmedewerkers die hierdoor overuren draaien. Ook mede door jarenlang aan bezuinigingen! Corona maatregelen en de impact daarvan op gezonde mensen. En niet te vergeten, de vaccinatie. Het is heel wat, wat er vanaf 2020 aan de gang is, voor iedereen over de hele wereld, geen onderscheid.